Τα συγκρατημένα πάθη κάνουν συνηθισμένους ανθρώπους.
Πάντα προτιμούσαμε την τρέλα των παθών από τη σοφία της αδιαφορίας.
Ελα μαζι μας....
Related Posts with Thumbnails

εκεινος & εκεινη..


ΟΙ ΔΟΝΗΤΕΣ  Mελέτη του Indiana University μας δίνει λεπτομερείες σχετικά με τη χρήση του δονητή σε ανδρες και γυναικες. 

1. Το 50% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή δονητή. Από τα δύο φύλα, το 52% ήταν γυναίκες και ένα 45% άντρες.

2. Οι γυναίκες δήλωσαν ότι στο 46% των περιπτώσεων τον χρησιμοποιούν για την αυτοϊκανοποίησή τους και στο 37% κατά τη διάρκεια του σεξ.

3. Οι άντρες τον χρησιμοποιούν για τα προκαταρκτικά (40%), ενώ μόλις ένα 17% είπαν ότι τον έχουν χρησιμοποιήσει για αυτοϊκανοποίηση.

4. Από τους άντρες που τον έχουν χρησιμοποιήσει, το 67% το έκανε "για πλάκα", το 40% για να βοηθήσουν την παρτενέρ τους να έρθει σε οργασμό και το 7% ομολόγησε ότι βοήθαει εκείνους να τελειώσουν.

5. Η πλειοψηφία των ατόμων αυτών, δήλωσε, ότι με τη χρήση του δονητή, έχουν λιγότερες σεξουαλικές δυσλειτουργίες.

6. Ένα άλλο στοιχείο που αποκαλύφθηκε από την έρευνα αυτή είναι ότι οι γυναίκες που έχουν δοκιμάσει το δονητή έχουν περισσότερες πιθανότητες να επισκεφτούν γυναικολόγο σε σχέση με αυτές που δεν το έχουν κάνει ποτέ.

7. Οι περισσότεροι από τους χρήστες, καθαρίζουν μετά τη χρήση το δονητή τους, αλλά ένα 20% των αντρών και ένα 14% των γυναικών, ανέφεραν ότι δεν τον καθαρίζουν ποτέ! Το 60% των γυναικών και το 53% των αντρών τον καθαρίζουν πριν και μετά τη χρήση.

8. Το 71,5 % των γυναικών δήλωσε ότι δεν είχε ποτέ "παρενέργειες" από τη χρήση του δονητή, ενώ ένα 10% είχε ενοχλήσεις στην περιοχή και μόνο ένα 3% είχε πονέσει. 

1 σχόλιο:

about feet είπε...

ειναι χρησιμα παιχνιδια οντως!!
γεια και χαρα στα ερωτιαρικα παιδια!!!